top of page

        It's Make-Over Time!        

Waarom?

 

Het is onze missie om vrouwen

te helpen met het boosten van

hun zelfvertrouwen, en een van de

belangrijkste factoren daarin is 

DE PERFECTE OUTFIT!

Kleding kan je helpen om

je echte IK te laten zien!

Ga ergens shoppen waar

men je WILT helpen,

voor JOU.

Wat?

 

Onze stylistes gaan samen met jou,

opzoek naar wat jou nu juist doet stralen.

Tijdens je Make Over-moment kan je jouw styliste

alle vragen stellen omtrent fashion. Hoe je het beste

jouw pluspunten in de verf zet of iets kan verdoezelen, welke kleurcombinaties je zeker zou moeten proberen.

Je zal handige tips & tricks krijgen 

om zo ook ervoor te zorgen dat

je er achteraf nog mee

aan de slag kunt.

Veel gestelde vragen!

Waarom kan je enkel een Fashion Make Over-moment boeken van 34 tot 48?
Onze Make Over-momenten kunnen geboekt worden van maat 34 tot 48 omdat onze collectie in andere maten niet uitgebreid genoeg is. Om onze fashionista zoveel mogelijk info te kunnen geven tijdens deze topervaring is het belangrijk dat we genoeg voorbeelden kunnen laten zien, waardoor het met andere maten niet haalbaar is.
Mag ik iemand meenemen?
Je mag zeker iemand meenemen, al raden we het wel ten sterkste af. Om de reden dat we graag JOU willen helpen. Het kan dat de persoon die je meeneemt een andere smaak heeft dan jou, waardoor deze jou advies geeft wat voor haar/hem van toepassing is. Om je ware IK te kunnen tonen is het daarom aan te raden om alleen te komen. Vind je het echter belangrijk om deze persoon zijn/haar mening te hebben, dan is zij/hij natuurlijk wel welkom, er zijn gezellige zeteltjes voorzien voor jou gezelschap. BELANGRIJK! Een Make Over-moment boeken betekend dat je even me-time maakt voor jezelf, het is dan niet zo handig om de kids mee te nemen. !! WEGENS DE NIEUWE COVID WETGEVING IS MET 2 WINKELEN VERBODEN, WE VRAGEN JE DAN OOK OM TIJDENS DE FMO ALLEEN TE KOMEN!!
Ben ik verplicht iets te kopen?
Neen, je bent zeker niets verplicht! Wanneer je graag een van de outfits zou willen kopen waar je in straalt is dat natuurlijk wel mogelijk, maar geen verplichting.
Is het een volledige make over (Haar&Make-up)?
Neen, we hebben in onze winkel geen kapster of make up-artist in dienst. We kunnen dus enkel een styling make over aanbieden!
Wat krijg ik gratis als ik een make over-moment boek?
Je word geholpen door professionele stylistes. Onze stylistes zijn geven je met veel liefde hun tijd, heel wat tips & advies gratis! Een make over betekend dus niet dat je de outfits die je past gratis krijgt. Dit is ook niet realistisch.
Hoe lang duurt een make over-moment?
Gemiddeld duurt een make over 45 minuten, afhankelijk van persoon tot persoon. Wij reserveren 1,5u per boeking om jou ten volle te laten genieten van deze ervaring en onze stylistes ook voor te laten bereiden voor hun volgende afspraak.
Wat kost een make over-moment?
Onze make over-service is momenteel nog GRATIS! Het is onze missie om vrouwen te helpen met het boosten van hun zelfvertrouwen! Een van de belangrijkste factoren hierin is de perfecte outfit. OPGELET! dit betekend NIET dat je verplicht bent om iets te kopen. We willen je graag helpen ZONDER aankoopverplichting. Zoals hierboven vermeld is de mogelijkheid er natuurlijk wel om een outfit waar jij in straalt aan te kopen.
bottom of page